Ονυχομυκητιάσεις

Για την θεραπεία των ονυχομυκητιάσεων:

Βάμμα Daktarin®
Βάμμα DACTARIN
Θεραπεία των μυκητιάσεων των νυχιών όπως ονυχομυκητίαση ή περιονυχία.
Γυάλινο μπουκαλάκι που περιέχει ελαφρώς κίτρινο διάλυμα (βάμμα). Το καπάκι έχει ειδικό πινέλο για την
εφαρμογή στο νύχι.   

Τιμή Λιανικής: 1,99€

  • Σωστή χρήση:

calendar redΚοπή των μολυσμένων νυχιών όσο το δυνατόν κοντύτερα και τοποθέτηση 2 φορές την ημέρα μικρής ποσότητας βάμματος Daktarin® (με την βοήθεια του ειδικού πινέλου) έτσι ώστε να σχηματισθεί ένα παχύ στρώμα τόσο στο μολυσμένο νύχι όσο και στη γύρω περιοχή. Στη συνέχεια αφήνουμε να στεγνώσει καλά το φάρμακο στην περιοχή της βλάβης. Μπορούν να καθαρίζονται τα νύχια, κατά διαστήματα, με ακετόνη, ώστε να διαλύεται το παχύ στρώμα που σχηματίσθηκε από τις προηγούμενες επαλείψεις.
Σωστή ΧρήσηΗ θεραπεία με Daktarin® πρέπει να συνεχισθεί χωρίς διακοπή μέχρι την εμφάνιση του νέου νυχιού και την οριστική ίαση της βλάβης (συνήθως μέχρι και 6 μήνες).
pillΣε μερικές περιπτώσεις είναι απαραίτητη και η από του στόματος αντιμυκητιασική αγωγή.
feetpoudraΓια ταχύτερα αποτελέσματα, λάβετε μέτρα υγιεινής, όπως ο καθημερινός καθαρισμός με νερό των βλαβών και των γύρω περιοχών, η συχνή αλλαγή και απολύμανση των καλτσών και των παπουτσιών με εφαρμογή πούδρας Daktarin®.

  • Προφυλάξεις: Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιήστε ατομικές πετσέτες ή ρούχα. Να γίνεται συχνή αλλαγή των ρούχων που έχουν έρθει σε επαφή με τη μολυσμένη περιοχή.
  • Αντενδείξεις: Γνωστή υπερευαισθησία στην μικοναζόλη ή σε κάποιο άλλο συστατικό της κρέμας. Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών.
  • Προειδοποιήσεις: Να μην εφαρμόζεται σε ανοικτές πληγές, στα μάτια και στους βλεννογόνους. Να πλένετε προσεκτικά τα χέρια σας μετά τη χρήση. Εάν 15 ημέρες μετά την έναρξη της θεραπείας δεν έχετε βελτίωση, ενημερώσετε το γιατρό σας.

Φύλλο Οδηγιών Χρήσης

;