Το Daktarin® θεραπεύει μυκητιάσεις και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους

Τρόπος δράσης: Χάρη στο δραστικό συστατικό Μικοναζόλη, νεκρώνει τα κύτταρα των μυκήτων και αναστέλλει την εξάπλωσή τους.

Εύρος δράσης: Έχει ευρύ φάσμα δράσης ενάντια σε δερματόφυτα και ζυμομύκητες, που προσβάλλουν το ανθρώπινο σώμα.

slide

Δείτε την ολοκληρωμένη σειρά

Διαθέτει μια πλήρη σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει κρέμα, πούδρα, βάμμα νυχιών, στοματικό gel και κρέμα με κορτιζόνη, που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε μυκητιάσεις του δέρματος (πχ. των ποδιών), των νυχιών και του στόματος.

Διαβάστε για τη σωστή χρήση

Για να απαλλαγείτε από τους μύκητες, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα Daktarin® με συνέπεια και να λαμβάνετε επαρκή μέτρα υγιεινής.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.


Το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων Συνιστούν:
"ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ"
Το DAKTARIN® αντενδείκνυται σε παιδιά κάτω των 2 ετών και σε άτομα με υπερευαισθησία στο προϊόν. Το DAΚTARIN Spray αντενδείκνυται σε παιδιά κάτω των 14 ετών χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Το βάμμα δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ανοικτές πληγές.

© Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕΕ 2013. Αυτή η ιστοσελίδα είναι προϊόν δημοσίευσης και διαχείρισης από την Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕΕ, η οποία είναι και η μοναδική υπεύθυνη για το περιεχόμενο της. Αυτός ο δικτυακός τόπος προορίζεται για χρήση από κατοίκους της Ελλάδος.
Τελευταία ενημέρωση: 15 Μαΐου 2015

;