Μύκητες, μια συχνή & επίμονη ενόχληση

Οι μύκητες είναι μικροοργανισμοί που εμφανίζουν τεράστια ποικιλομορφία. Αρκετοί μύκητες ζουν φυσιολογικά στο ανθρώπινο δέρμα.

Σε συνθήκες θερμότητας και υγρασίας, παθογόνοι μύκητες μπορεί να πολλαπλασιαστούν στο δέρμα, τα νύχια και τους βλεννογόνους (πχ. του στόματος), προκαλώντας έντονη ενόχληση. Είναι εύκολα μεταδοτικοί και εμφανίζουν μεγάλη συχνότητα υποτροπής.

Ένα από τα συχνότερα σημεία εμφάνισής τους είναι τα πόδια μας, όπου το ζεστό και υγρό περιβάλλον, είναι ιδανικό για την ανάπτυξή τους.   

Η ολοκληρωμένη σειρά Daktarin® είναι ιδανική για την θεραπεία δερματικών μυκητιάσεων, μυκητιάσεων των νυχιών και του στόματος!

Δείτε την σειρά Daktarin®
 
 
Θεραπεία
Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας

Για μια ολοκληρωμένη διάγνωση, συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας.


Το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων Συνιστούν:
"ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ"
Το DAKTARIN® αντενδείκνυται σε παιδιά κάτω των 2 ετών και σε άτομα με υπερευαισθησία στο προϊόν. Το DAΚTARIN Spray αντενδείκνυται σε παιδιά κάτω των 14 ετών χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Το βάμμα δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ανοικτές πληγές.

© Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕΕ 2013. Αυτή η ιστοσελίδα είναι προϊόν δημοσίευσης και διαχείρισης από την Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕΕ, η οποία είναι και η μοναδική υπεύθυνη για το περιεχόμενο της. Αυτός ο δικτυακός τόπος προορίζεται για χρήση από κατοίκους της Ελλάδος.
Τελευταία ενημέρωση: 15 Μαΐου 2015

;